Domácí zabijačka
(J. Půhoný a kol.)
3. vydání

 

CHOV DOMÁCÍCH ZVÍŘAT

k objednávce

 

 

   
 

 

Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce

Postup porážení, čištění a vykolování prasete při domácí porážce – Bourání půlek prasete na jednotlivé části – Množství receptů na zabijačkové speciality, uzená masa, klobásy a salámy – Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce

Váz., A5, 96 str. textu + 24 str. barevné přílohy, Cena 220 Kč
ISBN 978-80-209-0418-8, EAN 9788020904188