Odbornost na prvním místě

Odbornost na prvním místě

Odbornost na prvním místě

Domácí zabijačka

Autor: Josef Půhoný

Cena: 180 Kč

Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce. Postup porážení, čištění a vykolování prasete při domácí porážce – Bourání půlek prasete na jednotlivé části – Množství receptů na zabijačkové speciality, uzená masa, klobásy a salámy – Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce

Bibliografické informace

Počet stran: 120

Formát knihy: 150 x 230 mm

Vazba: Měkká vazba

ISBN: 978-80-209-0418-8

Rok vydání: 2016